Wie eigenaar is van een hippe iPhone 12, stelt alles in het werk om zijn hippe smartphone te beschermen. In deze blog vertellen we je alles wat je moet weten over de verschillende iPhone 12 hoesjes. Ben je al een poosje op zoek naar een hoesje iPhone 12 mini? Dan zul je zeker nuttige informatie kunnen halen uit deze blog. Deze informatie zou je kunnen gebruiken bij het uitkiezen van een passende hoesje iPhone 12 mini. 

De verschillende modellen iPhone 12 toestellen

Voordat we naar de hoesjes kijken is het goed om even de verschillende iPhone 12 toestellen de revue te laten passeren. Apple heeft ervoor gezorgd dat er vier verschillende series van de iPhone 12 zijn uitgebracht. Wie niet van de ene houdt, zal de andere wel leuk vinden, maar dat zijn we wel gewend van het bedrijf Apple. Verwachtingen proberen ze steeds weer te overtreffen en tot nu toe lukt dat aardig. 

Shieldcase ultra thin siliconen hoesje iPhone 12 mini

Eén van de standaardmodellen hoesje iPhone 12 mini is de Shieldcase ultra thin silicone. Zoals je al aan de naam kan ontleden gaat het hier om een hoes die erg dun is. Door het dunne karakter van deze hoes lijkt het alsof er helemaal geen hoesje om je iPhone zit. Dit is één van de voornaamste reden waarom veel mensen voor de Shieldcase ultra thin kiezen. Zo'n Shieldcase ultra thin kun je verkrijgen in de kleuren transparant en wit. Wil je voor een eenvoudig en strak iPhone hoesje gaan? Dan is de Shieldcase ultra thin silicone zeker een goede optie. 

IPhone 12 pro max hoesjes

Er zijn verschillende soorten iPhone 12 pro max hoesjes. Je kunt kiezen uit siliconen hoesjes, hardcases, leren hoesjes en flipcase hoesjes. Welke hoes je het beste voor je iPhone 12 pro max is mag jezelf bepalen. Wil je gaan voor handigheid en functionaliteit? Dan kan je kiezen voor een flipcase hoesje die verschillende mogelijkheden biedt, zoals het opbergen van je belangrijke pasjes of je geld. Wat wel gezegd mag worden is dat de verschillende mogelijkheden bijna eindeloos zijn. Dit maakt dat het eventueel wel een uitdaging kan zijn om een geschikte uit te kiezen. Van tevoren is het dus goed om te weten wat je graag wil hebben voor iPhone 12 pro max hoesje.