Knallend het nieuwjaar in met een paar flitsende schoenen? Dan zit je met een merk als bijvoorbeeld Elena Iachi helemaal goed. Maar ook het merk Van Arendonk zal je verrassen! Of je nu een paar mooie groene cowboyboots nodig hebt, of een paar fijne snowboots, beide merken zullen je daarin tegemoetkomen! Natuurlijk is dit slechts een voorbeeld van de vele merken die je online kunt kopen. Maar wil je iets comfortabels dat ook nog stijlvol is dan kun je bij bijvoorbeeld Elena Iachi (Italiaans label) prima slagen. Ook voor wanneer je lekker op wilt vallen tussen de grijze massa met opvallende prints en out of the box modestijlen, kun je online volop je slag slaan bij Elena Iachi. En wat dacht je van een bruingouden enkelboot, of een multicolor dameslaarsje? Dan kun je terecht bij een merk als Van Arendonk waar veel keuze is.

Online shoppen bij Elena Iachi en Van Arendonk

Tijdens de coronalockdowns is het niet mogelijk naar een fysieke winkel te gaan, maar vanuit thuis kun je je eens rustig oriënteren wat er allemaal online te scoren is. Zoals bij een merk als Van Arendonk, waar voor iedereen ongetwijfeld iets bij zit dat in de smaak zal vallen. Voor de man of vrouw, jongvolwassene of kinderen, ook voor genderneutraal is er dit jaar veel te koop; diverse modemerken hebben op dit fenomeen ingespeeld. Nu het nog winter is, moet je natuurlijk lekker warm schoeisel kopen dat ook stevig is. Voor de dames is het in de mode om schoenen met grove zolen te kopen (zelfs plateauzolen zijn weer helemaal terug), waarmee je een lekkere wandeling kan maken en er ook nog eens hip uitziet; die kan je bijvoorbeeld bij Elena Iachi in diverse uitvoeringen vinden. Voor de heren zijn de schoenen iets minder uitgesproken: zij zijn helemaal hip met chelsea boots, hoge veterschoenen of multicolor sneakers.

De nieuwste schoenentrends shoppen op een beurs

Helaas zitten we dus in de periode van veel lockdowns. Wanneer dit voorbij zal zijn is nog de vraag en het is daarom nog onzeker welke evenementen door kunnen gaan dit jaar. Normaliter kan je de nieuwste schoenentrends zelf bekijken op diverse toffe modebeurzen. Mochten deze weer plaats kunnen vinden dan kan je bijvoorbeeld veel moois voorbij zien komen op de Antwerp Fasion week in februari, de Body Fashion Days in Almere in februari of de Modebeurs Brandshatch in Utrecht in januari. Altijd leuk om zelf of met vrienden naar zo'n fashionbeurs te gaan om de nieuwste schoenentrends van 2022 te spotten! Natuurlijk zal je daar ook echt dure merken voorbij zien komen, thuis kan je dan online de betaalbaardere versies aanschaffen bij bijvoorbeeld Elena Iachi of Van Arendonk.