2022 is eindelijk hier. Goh, wat gaan de jaren toch snel. Als we iets hebben geleerd van de afdgelopen tijd is het dat we niet goed kunnen voorspellen wat dit jaar ons gaat brengen maar we gaan er weer alles aan doen om er een geslaagde tijd van te maken. In deze blog vertel ik je hoe jij voorbereid en vrolijk het nieuwe jaar in kan gaan, met die frisse start mag je ook na de 1e nog beginnen. Lees je mee?

Wat nemen we mee, wat laten we achter

Het einde van het oude jaar en het begin van het nieuwe zijn tijden waarin we terugblikken, reflecteren en doelen stellen. Zo streven we er naar om ieder jaar weer een betere versie van onszelf te worden en deze te laten zien aan de buitenwereld. Wat laat jij voorgoed achter in het vorige jaar en waar zet jij je zinnen op als het gaat om de maanden die voor ons liggen?

Concrete plannen en doelen

Het helpt om deze plannen en doelen concreet en realistisch te maken. Zo hebben we de meeste slagingskans. Als je jouw plannen en doelen niet concreet maakt, blijven ze vaak in het luchtledige hangen en ondernemen we minder snel actie om ze te laten slagen. En zeg nou zelf, terugkijken op een gehaald doel geeft toch enorm veel zelfvertrouwen en voldoening.

Oog op de lente

We zitten nu ook nog midden in de winter en voor veel mensen is dit een lastige tijd. We krijgen snel te maken met een dipje. Gelukkig kan je je daar tegen weren. Door gezond te eten en te drinken en veel te bewegen bijvoorbeeld. Vaak zijn we dit na de feestdagen toch wel van plan. maar het helpt ook om je warm aan te kleden. Niets is zo ongemakkelijk als koud door het leven gaan. Koop daarom een lekker warme airforce jas dames. Zo houd je jezelf warm in de restanttijd van deze winter maar ben je ook al goed voorbereid op de Hollandse lente. Wat voor weer het ook wordt, met een airforce jas zit je goed.

Tijd voor de grote schoonmaak

Oh en als laatste wil het nog weleens helpen om de boel lekker schoon te soppen aan het begin van het nieuwe jaar. Niet alleen is dat vaak ook echt nodig maar het heeft ook een medatieve en opruimende werking op je gemoedstoestand. En mocht je merken dat je er niet rustig van wordt? Dan is je huis in ieder geval lekker schoon!

Gelukkig 2022!